Retur

 

Angerer du deg ditt kjøp?

Du har hos oss 30 dager bytte/retur- og angrerett.  Send ubrukt vare i retur i sin originale emballasje. Send sammen med angreskjema som er sendt deg som vedlegg i din forsendelsesmail eller last ned HER. Retur tilbakebetales så fort ordre/deler av ordre ankommer vårt lager. Pass på at du betaler faktura fra Klarna for å unngå eventuelle forsinkelsesgebyr. Retur kan ta opptil 3 uker i sin helhet før den er ferdigbehandlet.  Du vil motta epost når din retur er ferdigbehandlet.

Det er du som kunde som er ansvarlig for vare frem til den er ankommet vårt lager. Pakk derfor vare forsvarlig. Vi anbefaler Norgespakke med sporing. Husk å ta vare på forsendelsesnummeret du får ved retur. Det er du som kunde som dekker kostnad ved returforsendelse. Mottakeradressen må komme tydelig frem.

Returneres vare etter at angrefrist er utgått kan vare sendes kunde på ny, om ønskelig, med gebyrfrakt på opptil 150,-  (avhengig av varens størrelse).

Skal du returnere varer som er bestilt på forskjellige ordre? Da må du benytte flere angreskjemaer.

*Badetøy/undertøy kan ikke byttes/returneres.

 

 

Bytte

 

Ønsker du å bytte kjøpt vare i annen vare så gjelder samme opplysninger som gitt i punkt om retur.

TIPS: for raskest mulig behandling bestiller du raskt og enkelt ny ønsket vare i butikk for så å returnere varen du skal bytte. Du vil da motta din ønskede vare mye raskere.

 

*Badetøy/undertøy kan ikke byttes/returneres.

 

Reklamasjon

 

Er det en mangel eller feil ved varen du har mottatt? Du har reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Vil ikke gjelde ved normal slitasje, kun ved feil/mangler på en vare. Gi oss beskjed pr. Mail og send ved to nærbilder + et oversiktsbilde av varens mangler sammen med ditt ordrenummer. Er det feil/mangler ved vare så dekker vi returkostnader for deg. Ta kontakt med oss pr. Mail: post@barnelykke.no

 

Feil vare tilsendt

 

Dersom vi har sendt deg feil vare er det viktig at du gir oss beskjed innen 14 dager pr.mail etter at vare er mottatt. Legg gjerne ved bilde i mail som viser hvilken vare du har mottatt. Vi betaler da returkostnad og sender deg riktig vare, gitt at den fremdeles finnes på lager. Kontakt oss på: post@barnelykke.no

 
 
Barnelykke
Moldberget 32
4336 Sandnes
 
E-post:    post@barnelykke.no
Telefon:  93 66 98 87 - virkedager 09:00-15:00
Organisasjonsnummer:          996531368 MVA