Om oss

 • Velkommen inn i Barnelykke`s vidunderlige verden.

   Vi er en famile på 4 som kommer fra Sandnes i Rogaland og er bosatt i Trondheim. Vi er litt over gjennomsnittet glad i nostalgi. Elsker eldre hus med sjarm og sjel og renoverer selv en gammel ærverdig villa fra 1918. Også kalt «Villa Paradis», som du finner som egen kategori her på bloggen. Prosessen med renovering gjøres hovedsaklig av oss selv og sakte men sikkert kommer vi oss gjennom delmålene våre. På veien mot den store drømmen. Barna har vært med hele tiden, og er nå like arbeidsgale som oss voksne. Tiden flyr avsted når vi er samlet i «Villa Paradis», jobber og koser oss.

  Her på bloggen møter du en verden bestående av kreativitet, nostalgi og skjønnhet.

  Du møter også på vår familiebedrift hvor vi deler tips og erfaringer med deg. Alle produkter hos Barnelykke.no er håndplukket med fokus på sjarmerende nostalgi og klassisk design. Vår nettbutikk Barnelykke.no ble startet etter et stort savn av nostalgiske og harmoniske klær til barna. Hvor det ble fokusert på at tøyet var like lekkert å se til som det er behagelig å bære. Lykke kommer i flere forskjellige former, i butikken finner du lykke i form av nydelig tøy og spennende produkter satt sammen med en personlig og nær kundeservice.

  Legg gjerne igjen et spor, en kommentar eller en hilsen så vi kan finne veien til deg.

  Så utrolig hyggelig med alle dere som deler bilder med oss, Tusen Takk!
  Det verdsettes virkelig! Er så fantastisk gøy å få «hilse» på dere :)

  @barnelykke
  #barnelykke
  post@barnelykke.no

  Klemmer din vei Fra Barnelykke Familien

  Birte, Eivind, LilleMor & LilleKrabat

Pin It

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>