Lykkelig som liten & Barnelykke

On 25/08/2014 by Birte

I samarbeid med  Lykkelig som Liten har vi satt sammen den skjønneste gave til den vordende mamma.

En herlig trekning hvor Lykkelig som liten gir den heldige vinner økologisk badeolje og ammesalve. Barnelykke gir den heldige vinner et nydelige tyllskjørt.

Lykkelig som liten har utviklet en serie med økologiske hudpleieprodukter. Utviklet av legepar i Trondheim og fremstilt av nonnene på Tautra Mariakloster.

Her er hva du får:

Badeolje: økologisk fremstilt og inneholder blant annet avakadoolje, jojobaolje, mandelolje, aprikoskjerneolje og lavendelolje. På den lille er den like så god som stelleolje som til badeolje. Mamma`n selv kan også brukde den som dusjolje.

Ammesalve: Spesialutviklet for å gi den nybakte mamma en så skånsom start på ammingen som mulig. Inneholder pleiende stoffer og legende fettstoffer som vil legge seg som en beskyttende hinne. Også velkjent som leppepomade som forebyggende mpt såre og sprukne lepper. Inneholder sheasmør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks.

lykkeligsomliten-trekning-barnelykke

Tyllskjørt: Barnelykke sine fantastiske tyllskjørt er blitt en kjempehit blant vordende mødre. Det skjønneste plagget man kan tenke seg til nyfødtfotografering. Se her for flere bilder av nydelige nyfødte i tyllskjørt.

Denne herlige gave kan bli din, enten om du ønsker deg den selv eller til en venninne. Kanskje du har en babyshower coming up? Da er dette den perfekte gave. Du kan delta i trekningen flere steder og gjentatte ganger. Det vil bare øke dine vinnersjangser :)

Slik deltar du:

Instagram: Del bildet som ligger på profilen til @barnelykke

Facebook: Del dette innlegget og legg igjen en kommentar under innlegget på facebook når du har delt (slik at jeg finner veien til deg om du blir vinneren).

Blogg: Bruk bildet over og lag selv innlegg om konkurransen på din blogg, legg igjen link til innlegget ditt under her i kommentarfeltet

Ønsker du å lese Caroline, Fotballfrue sine erfaringer rundt ammesalve og badeolje kan du ta en titt her.

Ønsker deg LYKKE LYKKE til

Veldig hyggelig om du følger begge bidragsyterne til trekningen, Velkommen!

Lykkelig som liten finner du her på Facebook og Barnelykke finner du her på facebook og her på Instagram.

Klemmer-fra-Birte

 

Pin It

Tutu skjørt

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>