Innovativ presentasjon av nettbutikk

On 02/12/2014 by Birte

I samarbeid med Ninabea design & branding har vi utviklet et Instagram-konsept. Instaprosjektet gir våre kunder delikat, fristende og enkel tilgang til nettinnhold. Ved å fly rundt i Barnelykkes Univers vil man få rask tilgang til store deler av butikkens sjarmerende varer.

insta

Ninabea har vært en fantastisk samarbeidspartener og jobber etter at «Kommnikasjon skal være gøy og ikke støy» samtidig som hun er kreativ og tenker hele tiden nyskapning visuelt sett. Tusen takk for et herlig samarbeid. Bak et slikt prosjekt ligger det en del planlegging. Vi har hatt et spennende prosjekt sammen. Instaprosjektet gir våre kunder en skreddersydd opplevelse.

Vi har ikke sett andre nettbutikker som tilpasser nettløsning til Instagram. Instaprosjektet presenterer nettbutikken på en innovativ måte, slik at kunden får en sømløs opplevelse som gjør det enklere å scrolle produkter på instagram og kjapt finne igjen produktet i butikk. I tillegg til at kunders bilder blir fremhevet i en ryddig delikat feed.

Instaprosjektet har gitt butikken en real oppsving i dedikerte besøkende! Ønsker du å å se hvordan Instaprosjektet kan benyttes når du tilbyr tjenester til dine kunder. Sjekk ut Ninabea sin versjon her, ønsker du hjelp til å sette opp ditt eget instaprosjekt tar du kontakt med Ninabea her.

 

Birte @barnelykke

Pin It

Tutu skjørt

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>