Frost Selskap

On 05/11/2014 by Birte

Frost selskap med Frost kake trukket med marsipan. Her forleden overrasket vi Lillemor med selskap og kake av hennes favoritt over alle favoritter

- FROST -

Et lite overrasskelseselskap en søndags ettermiddag. Pyntet bordet med kongler pompoms og spiselig kakepynt strødd på bordet. En skikkelig innertier for Lille :)))) og superkjapt.

frost-selskap

 

Frost serviettholdere kjøpt på Ikea for en stund tilbake. Visste at de ville «come in handy» en gang. En til hver av oss fire.

frost-selskap-kake

 

Vaniljekake trukket med marsipan og Frost figurer i marsipan ute på glattisen. Gevir og annet som skal stå litt opp lot jeg tørke over natta. Geviret er også festet med en liten spaghetti bit inni slik at det står stødig.


frost-kake

Oppskrift på vaniljekake har jeg funnet hos Tonerose Design. Jeg fyller med kirsebær og vaniljekrem, superdigg!

Jobber enda litt med lokket da, å få det helt slett :))) Trening gjør mester så det er vel bare å stå på? Skal ta et av Toneroses kurs når anledningen byr seg, skal se det blir slette lokk til slutt :)))

Lillemor ble bedt om å komme sist til bords og runde kjøkkenhjørnet med sang fra Frost :))) DET ansiktet skulle vi hatt på film. Ikke ofte hun mister munn og mæle, men det gjorde hun her. Gleder med til å overrekke – Frostkjole – i gave om ikke så lenge.

Tusen takk for at du tok turen innom, håper du ble inspirert til ditt eget Frost party. Del gjerne inspirasjonen videre, alltid hyggelig!

Klemmer-fra-Birte

 

Pin It

Tutu skjørt

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>